Gastenboek

Share

15 gedachten over “Gastenboek

 • 21 februari 2015 om 11:44
  Permalink

  He Ricardo en collegaas wij wensen jullie goede zaken in ieder geval zijn wij al tevreden met jullie goede service !!!

  Beantwoorden
 • 21 februari 2015 om 11:44
  Permalink

  Ik zit weer lekker cool in mijn auto super bedankt !

  Beantwoorden
 • 21 februari 2015 om 11:45
  Permalink

  perfecte service bij dit bedrijf ! snel en weer goed op weg met mijn auto

  Beantwoorden
 • 21 februari 2015 om 11:45
  Permalink

  Heren , na alweer de eerste 350 km op mijn gereviseerde smartmotor te hebben gereden. Niets anders dan lof. Perfect geregeld. Goede communicatie. Haal en brengservice geloof het of niet maar vanuit kampen opgehaald en terug gebracht. Chapeau heren. Kom zeker terug voor het onderhoud van mijn geliefde smart. Heel erg bedankt voor alle goede service. Mvg Leon de kleine

  Beantwoorden
 • 21 februari 2015 om 11:45
  Permalink

  Super service!!
  Of het nou om mijn personen wagen busje of mijn smart gaat alle auto’s hier in onderhoud een telefoontje en het is geregeld. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.
  Gewoon top.
  Fijne jaarwisseling gewenst
  Mvg. P. Lemmerman. en Znn

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2015 om 10:39
  Permalink

  Vorige week me smartje op gehaald en gisteren terug gekomen wat een verschil zeg rijd als een nieuwe en lekker krachtig kan niets anders zeggen dan goed werk en goede service me deur hendel was kapot is ook gelijk gemaakt toppie weer een tevreden klant er bij top werk gaste

  Mvg Martijn

  Beantwoorden
 • 10 september 2015 om 08:37
  Permalink

  Dag best BSB Team, sinds vorige week ben ik voor het eerst de trotse eigenaar van een Smart Pulse welke door jullie is gereviseerd … ik sta er verstelt van … wat loopt dit motortje goed zeg … ALS NIEUW!!!. De auto is groots in rijgedrag en ben erg blij dat ik deze keuze gemaakt heb.Het spreek voor zich dat de auto bij jullie in vakbekwame handen is en daarom ook de Smart Pulse in onderhoud krijgen zodat deze in topconditie blijft voor jarenlang rijplezier.
  Tot bínnenkort voor een totaal check op de Smart!
  Met vriendelijke groeten,
  P.T. de Graaf

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2015 om 15:14
  Permalink

  Vandaag mijn smartje weer terug na een weekje in Apeldoorn te zijn geweest.
  Net even een ritje gemaakt met mijn autootje, maar wat rijd ie toch geweldig na veel pech te hebben gehad.
  Ik wil graag hier even vermelden wat een geweldige vakmensen jullie zijn, super vriendelijke en service gerichte mensen.
  Heel erg bedankt!!!

  Gr Jessica

  Beantwoorden
 • 17 december 2015 om 11:51
  Permalink

  smart uit febr 99 Eerste motor 230 000 km! ( oliepeil altijd in de gaten houden en onderhoud volgens boekje)
  Bij 180 000 km motor getuned ( >160 km/h GPS ) In aug 2015 nieuw uitlaatspruitstuk ( was helemaal doorgescheurd) kwam niet meer door APK en omdat de boel toch open lag meteen maar turbo vernieuwd.van APS in Nieuwerkerk aan de IJssel. In november na iedere koude start grote blauwe rookwolk. Komt mijn smart nu toch aan zijn einde?? Mijn vrouw zegt:koop toch een nieuwe! Mij niet gezien ik ben blij met mijn smart. Dus motor laten reviseren dat heeft BSB keurig gedaan super service halen en brengen en prima communicatie. Helaas de smart bleef roken!!! Hoe kan dat nu?? Zonder gezeur haalt BSB de smart weer op : Onze eer te na hij moet goed zijn!!
  Wat is het geval de NIEUWE TURBO heeft veel te veel axiale speling en lekt olie en niet zo.n beetje ook. Oude turbo die ik aan BSB gegeven had er weer in:probleem opgelost. Ze wilden geen betaling.
  Nu ben ik benieuwd of APS mij een nieuwe turo geeft
  Ik kan BSB zonder meer aanbevelen

  Beantwoorden
 • 19 november 2016 om 08:22
  Permalink

  Wat een geweldige service ze hebben alles nagekeken en zelfs nog wat extra dingen gedaan en nog snel ook heb de auto sinds gister weer terug en rijdt beter als ooit! Ik raad ze bij iedereen met een smart echt aan 🙂

  Beantwoorden
 • 10 juli 2017 om 12:53
  Permalink

  Vandaag smart opgehaald .rijdt gewoon als een nieuwe auto. En wat een goede eerlijke service echt geweldig. Als je smart gemaakt moet worden. Niet en niet verder zoeken . hier moet je zijn.

  Beantwoorden
 • 12 augustus 2017 om 14:24
  Permalink

  Net mijn smartje opgehaald, motor gereviseerd en voor hetzelfde bedrag extra dingen gerepareerd. Hij rijdt super goed, zo heeft mijn smartje nog nooit gereden. Super goede service, bedrijf is echt een aanrader!!

  Beantwoorden
 • 13 september 2018 om 15:20
  Permalink

  Ook onze smart rijdt weer super dankzij de fantastische service. Hartelijk dank nog.

  Groeten Edwin en Mariska

  Beantwoorden
 • 14 september 2018 om 18:30
  Permalink

  Wat een perfecte service bij dit bedrijf , smart cabrio gekocht op marktplaats waar de motor van was overleden na contact met bsb de motor laten reviseren , hij loopt weer als nieuw !! Wat een prima service
  Prijsafspraak, haal en breng service echt super

  Beantwoorden
 • 12 september 2023 om 14:52
  Permalink

  Wat een geweldig bedrijf ,revisie voor smart afgesproken auto opgehaald en terug gebracht i in Delft ,Smart rijd weer heerlijk ,top service en echt een aanrader !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *